Din lokale VVS virksomhed

Akut problem?

…eller tilbud på en opgave hos dig, kontakt os da helt uforpligtende.

VVS i Nordjylland

Hos OPS Gruppen har VVS i mange årtier været en central del af virksomhedens fagområder og vi løser i dag alle typer af vand-, varme- og sanitetsopgaver for både private, offentlige og erhverv. Vi er autoriserede VVS-installatører og kan derfor assistere i alle opgaver indenfor VVS.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med
Vandinstallationer​
Vandinstallationer omfatter alle vandledninger der forbindes fra din vandmåler og frem til tappestedet ved blandingsbatteriet eller håndvasken. Et velfungerende vandsystem minimerer risikoen for vandskader og sikre optimal drift af dit hjem. Vi installere, vedligeholder og reparere vandinstallationer i hjemmet. 
Varmeanlæg
Varmeanlæg omfatter radiatorer og gulvvarme og hos OPS er vi certificerede energivejledere, hvilket gør os kompetente til at vurdere, hvilket varmeanlæg der passer bedst til dit hjem. Vi arbejder både med vedvarende energianlæg, såvel som mere traditionelle energikilder, herunder fjernevarme og naturgas og kan derfor vejlede og rådgive omkring det rigtige valg af varmeanlæg til dig eller din virksomhed. Vi dimensionerer, installerer og servicere varmeanlæg til din tilfredshed.
Sanitet
Sanitet er blandingsbatterier, brusehoveder, håndvaske og gulvafløb og vores grossister leverer en lang række sanitetsprodukter fra kendte mærker som Grohe, Børma, Ifö, Vola m.v. Vi står for indkøb af disse samt installation, vedligehold og reparation sådan at du trygt kan bruge din sanitetsprodukter.
Skal vi hjælpe dig?

Står du og overvejer at udskifte radiatorer, toilet eller andet, er vi klar til at hjælpe dig. Skulle uheldet være ude og der opstår et akut problem har vi i OPS Gruppen en vagttelefonordning, således at det altid er muligt at få fat i en af vores medarbejdere, så akutte situationer kan udbedres. Vores VVS referencer viser et udpluk af tidligere løste opgaver indenfor VVS-området og kan måske inspirere dig til en god løsning.

I OPS Gruppen byder vi også ind på VVS-opgaver i offentlige og indbudte licitationer og er derfor vant til at håndtere større projekter, hvor samspillet mellem forskellige entrepriseområder er essentielt.

Vores VVS-montører løser opgaver i hele Nordjylland, men arbejder primært i Vendsyssel herunder, Frederikshavn, Hjørring, Skagen, Læsø, Hirtshals, Ålbæk, Sæby og Brønderslev. Vores montører er lokale folk med stort kendskab til Nordjylland og Vendsyssel. Vi har lejlighedsvis også løst opgaver i landets andre regioner, herunder Midtjylland, Fyn, Sjælland og hovedstadsområdet.

Vi samler på glade kunder i hele Nordjylland

Skal vi hjælpe dig?

Du kan tage kontakt til os direkte eller udfylde formularen og så kontakter vi dig – så finder vi sammen en løsning der passer dig.

Vi dækker i hele Nordjylland

Skal vi hjælpe dig?