Din lokale samarbejdspartner til varmepumper

Akut problem?

…eller tilbud på en opgave hos dig, kontakt os da helt uforpligtende.

Tilskud til varmepumper

Overvejer du at skifte til varmepumpe i din bolig? En ny tilskudsordning er netop trådt i kraft der sikrer dig et tilskud på mellem 22.000kr – 37.000kr ved at skifte dit nuværende energiforsyningsanlæg ud til en  varmepumpe. 

Vi kan blandt andet hjælpe dig med
Tilskuddets størrelse
Størrelsen af tilskuddet afhænger af din boligstørrelse, samt energimærkningen af den varmepumpe du får installeret. Er dit hus eksempelvis 120 kvadratmeter kan du få 24.000kr eller 28.000kr afhængig af om varmepumpen har energimærke A++ eller A+++.
Tilskudssøgning
For at få tilskud til din nye varmepumpe skal dette søges via SparEnergi.dk. Det er vigtigt at der er givet tilsagn om tilskud inden installation/montering af varmepumpe, da dette ikke kan gøres efterfølgende. Vi yder gerne hjælp i processen om tilskudssøgning.
OPS Gruppen har vi mange års erfaring med installation og servicering af varmepumper. Vi er en af få virksomheder i Nordjylland der er VE-godkendte og dermed godkendte til at installere mange typer af luft-vand varmepumper. Ønsker du et uforpligtende tilbud på en varmepumpe er du velkommen til at kontakte

Vi samler på glade kunder i hele Nordjylland

Skal vi hjælpe dig?

Du kan tage kontakt til os direkte eller udfylde formularen og så kontakter vi dig – så finder vi sammen en løsning der passer dig.

Vi dækker i hele Nordjylland

Skal vi hjælpe dig?