Din lokale Nordjyske Blikkenslager

Akut problem?

…eller tilbud på en opgave hos dig, kontakt os da helt uforpligtende.

Punktlighed og præcision

Hos OPS har vi altid sat en ære i godt håndværk og her er blikkenslagerarbejdet i centrum. For at mestre blikkenslagerfaget kræver det medarbejdere med stor punktlighed og præcision. Hos OPS har vi derfor blikkenslagere der udelukkende beskæftiger sig med blikarbejde. Det sikrer at vi kan opretholde en høj kvalitet til vores kunders tilfredshed.

Vi har stor erfaring og kan løse alle opgaver, store som små, indenfor blikkenslagerfaget. Vi arbejder hovedsageligt i materialer som zink og kobber, men løser opgaverne uanset materialevalg. 

Typiske opgaver kan være:
lokalt værksted

På vores lokale værksteder i Skagen, Hjørring, Frederikshavn og på Læsø har vi professionelle blikkenslagerværksteder, hvor vi klargøre elementer før montering. Her løser vi også specialopgaver til individuelle behov. 

Vi er vant til at arbejde sammen med arkitekter for at sikre at blikarbejdets funktionalitet og holdbarhed er i overensstemmelse med det arkitektoniske og æstetiske udtryk. Under vores blikreferencer kan du se nogle af de blikopgaver vi igennem årene har løst for private, erhverv og det offentlige.

OPS Gruppen har vi mange års erfaring med installation og servicering af varmepumper. Vi er en af få virksomheder i Nordjylland der er VE-godkendte og dermed godkendte til at installere mange typer af luft-vand varmepumper. Ønsker du et uforpligtende tilbud på en varmepumpe er du velkommen til at kontakte

Vi samler på glade kunder i hele Nordjylland

Skal vi hjælpe dig?

Du kan tage kontakt til os direkte eller udfylde formularen og så kontakter vi dig – så finder vi sammen en løsning der passer dig.

Vi dækker i hele Nordjylland

Skal vi hjælpe dig?