Din nordjyske partner til energioptimering

Akut problem?

…eller tilbud på en opgave hos dig, kontakt os da helt uforpligtende.

Energioptimering i Nordjylland

Nutidens byggeri har stort fokus på energioptimering og energirenovering af eksisterende byggeri, da der ofte er både en miljømæssig- men også en økonomisk gevinst ved at skifte eller optimere energikilde. Hos OPS er vores motto at “ren energi giver ren samvittighed”.
Vi kan blandt andet hjælpe dig med
Energikilder
I OPS Gruppen installerer, reparerer og servicerer vi en række forskellige energikilder både vedvarende herunder varmepumper, solvarme og jordvarme, men også mere traditionelle energikilder som naturgaskedler og fjernvarmesystemer.
"Blue Energy"
I OPS Gruppen er vi en del af netværket “Blue Energy” der arbejder for at energioptimering skal skabe energibesparelser helt fra kraftværk til slutforbruger og samtidig gøre det til en god forretning uanset om det er for private eller i erhvervet.
Godkendte VE-installatører
Yderligere er vi i OPS Gruppen godkendte VE-installatører, som én af få i Nordjylland, hvilket gør at vi er godkendte til installation, servicering og reparation af VE-anlæg. VE-anlæg omfatter varmepumper, jordvarmeanlæg og solvarmeanlæg. Det, at vi er godkendte VE-installatører, er din sikkerhed for at vi har forstand på vedvarende energianlæg.
Skal vi hjælpe dig?

Vi har ligeledes stor erfaring med mere traditionelle energikilder som naturgas og fjernvarme og tilbyder installation, udskiftning og reparation af naturgaskedler og fjernvarmevekslere.

Hvis du er boligejer eller ejer af en større bygning og ønsker at spare på energiforbruget er vi i OPS Gruppen din lokale og kompetente håndværker og certificerede Energivejleder. Energivejlederen er en specialist i udførelse af installationstekniske energirenoveringer og sikrer at du opnår størst mulig besparelse, ved at udføre den rigtige energioptimering af din ejendom.

Vi udfører service, installation og reparation på ovennævnte anlæg i hele Nordjylland, dog primært i Vendsyssel (Frederikshavn, Hjørring, Skagen, Ålbæk, Læsø, Brønderslev og Sæby). Større projekter varetages i hele Nordjylland og i nogle tilfælde også i Midtjylland, Sjælland og i hovedstadsområdet.

Vi samler på glade kunder i hele Nordjylland

Skal vi hjælpe dig?

Du kan tage kontakt til os direkte eller udfylde formularen og så kontakter vi dig – så finder vi sammen en løsning der passer dig.

Vi dækker i hele Nordjylland

Skal vi hjælpe dig?