Din lokale stål- og smedevirksomhed

Akut problem?

…eller tilbud på en opgave hos dig, kontakt os da helt uforpligtende.

Nordjysk stål- og smedearbejde

OPS (Oscar Petersen & Søn) startede oprindeligt som landbrugssmedje i 1937 og har holdt fast i fagområdet lige siden. I dag udfører vi alle typer af stål- og smedeopgaver for såvel store som små kunder. Vi har i samarbejde med arkitekt- og ingeniørfirmaer produceret speciallavede løsninger som eksempelvis trapper, skilte og altaner, men udfører også grovere opgaver som bygningsstål, bærende konstruktioner og altaner.
Vi kan blandt andet hjælpe dig med
Certificeret
Hos OPS Gruppen er vi certificerede i henhold til DS/EN 1090-1 til EXC2, hvilket sikrer at du får en smed, med gyldige certifikater og korrekt uddannelse og CE-mærket stål der sikrer bæreevne og udførelse i henhold til den dansk/europæiske standard.
Inspiration
I vores referencesektion finder du nogle af de projekter vores smede- og stålafdeling igennem årenes løb har hjulpet vores kunder med og som måske kan inspirere dig.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en smedeopgave er du velkommen til at benytte vores kontaktformular eller kontakte os.

Vi er indstillede på et tæt samarbejde i processen med at løse netop din opgave.

Vi samler på glade kunder i hele Nordjylland

Skal vi hjælpe dig?

Du kan tage kontakt til os direkte eller udfylde formularen og så kontakter vi dig – så finder vi sammen en løsning der passer dig.

Vi dækker i hele Nordjylland

Skal vi hjælpe dig?