Fjernvarme - En bæredygtig og effektiv løsning for dig og for Danmark

Akut problem?

…eller tilbud på en opgave hos dig, kontakt os da helt uforpligtende.

Driftsikker og bæredygtig opvarmningsform

Fjernvarme er en nøglekomponent i den moderne danske energiforsyning, og OPS Gruppen har opbygget en solid ekspertise inden for fagområdet. Med base i Nordjylland og afdelinger i Frederikshavn, Skagen, Ålbæk og på Læsø, tilbyder vi en bred vifte af professionelle fjernvarmeløsninger til både private- og erhvervskunder samt offentlige ejendomsforvaltere.

Fjernvarme er en miljøvenlig, omkostningseffektiv og bæredygtig opvarmningsløsning, der stammer fra begyndelsen af det 20. århundrede. Det er en opvarmningsform, der stammer fra 1800-tallet, hvor overskudsvarmen fra fabrikker blev brugt til at opvarme boliger. Fjernvarme er baseret på at transportere varmt vand eller damp fra et centralvarmeanlæg til forbrugerens bygning gennem et netværk af isolerede rør.

I Danmark har vi været pionere inden for fjernvarme og har i dag en af de mest avancerede fjernvarmesystemer i verden. Her udnytter vi overskudsvarme fra kraftværker, affaldsforbrændingsanlæg og andre vedvarende energikilder. I dag er fjernvarme en vigtig og miljøvenlig energikilde i mange lande, inklusive Danmark, hvor omkring 60% af husholdningerne opvarmes af fjernvarme.

Vores ydelser indenfor fjernvarmeområdet:
5 hurtige om fjernvarme
  • Fjernvarme er en miljøvenlig opvarmningsform, der reducerer CO2-udledningen og bidrager til en mere bæredygtig fremtid.
  • Fjernvarmeanlæg er energieffektive og kan hjælpe med at reducere dine varmeomkostninger.
  • Fjernvarme kræver minimalt vedligehold og sikrer en driftssikker varmeforsyning uden afbrydelser.
  • Fjernvarme er velegnet til både private og erhvervskunder samt boligbyggerier.
  • Fjernvarme kan kombineres med vedvarende energikilder som solvarme, geotermisk energi og biomasse.

Fjernvarmesystemer er generelt meget driftssikre og har en lav risiko for udfald, hvilket sikrer en stabil og pålidelig energiforsyning til ejendomsindehavere. Ydermere er fjernvarme en fleksibel teknologi, der kan tilpasses til nye energikilder og teknologier i fremtiden, hvilket sikrer, at den fortsat vil være en bæredygtig og effektiv opvarmningsløsning i de kommende år. Selvom investeringen i et fjernvarmesystem kan være højere end for individuelle opvarmningssystemer, kan langsigtede besparelser på energiudgifter og lavere vedligeholdelsesomkostninger gøre det til en økonomisk fordelagtig løsning.

 

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, kan OPS Gruppen hjælpe dig med at opnå en effektiv og bæredygtig opvarmningsløsning gennem vores ekspertise inden for fjernvarme. Vi fokuserer på kvalitet, service og på at finde den bedste løsning for dig. For at sikre, at vores kunder får den bedste service og rådgivning, arbejder vi løbende med at forbedre vores tekniske kompetencer og følge de seneste trends og teknologier inden for fjernvarmeinstallation.

Hos OPS Gruppen er vi stolte af at tilbyde vores kunder fjernvarmeløsninger af høj kvalitet i Nordjylland, Vendsyssel, Frederikshavn, Skagen, Ålbæk og Læsø. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dine muligheder ved konvertering til fjernvarme og lad os hjælpe dig med at optimere din opvarmningsløsning. Kig også gerne i vores referencesektion for inspiration til din fjernvarmeopgave.

Vi samler på glade kunder i hele Nordjylland

Skal vi hjælpe dig?

Du kan tage kontakt til os direkte eller udfylde formularen og så kontakter vi dig – så finder vi sammen en løsning der passer dig.

Vi dækker i hele Nordjylland

Skal vi hjælpe dig?