Din lokale partner til
bedre indeklima

Akut problem?

…eller tilbud på en opgave hos dig, kontakt os da helt uforpligtende.

Velfungerende ventilationssystem

Det seneste årti har budt på en øget interesse for indeklima og her er luftkvalitet og ventilation et særligt fokusområde. Den øgede interesse ønsker vi i OPS at kunne afhjælpe og vi har igennem årene installeret ventilationssystemer til private, men også større lejlighedskomplekser i Nordjylland.
Vi kan blandt andet hjælpe dig med
Luftkvalitet

I dag bygges beboelsesejendomme sjældent uden et ventilationssystem og luftkvaliteten i bygninger er tæt forbundet med et velfungerende ventilationssystem.

Optimal drift
Det er samtidig vigtigt at ventilationssystemet ikke forbruger for meget energi, således at elregningen bliver for høj. Hos OPS har vi stort fokus på at ventilationsanlægget tilvejebringer en god luftkvalitet, men samtidig sikrer en optimal drift og dermed lave driftsomkostninger.
Overvejer du eller din virksomhed hvilket ventilationsanlæg der skal installeres i dit hjem eller om dit eksisterende anlæg drives optimalt? Vi installerer, reparerer og servicerer ventilationsanlæg. Det er muligt at tegne en serviceaftale på eksisterende anlæg eller nye. Kontakt os i dag

Vi samler på glade kunder i hele Nordjylland

Skal vi hjælpe dig?

Du kan tage kontakt til os direkte eller udfylde formularen og så kontakter vi dig – så finder vi sammen en løsning der passer dig.

Vi dækker i hele Nordjylland

Skal vi hjælpe dig?