Din lokale autoriserede VVS- og smedevirksomhed i Nordjylland

Akut problem?

…eller tilbud på en opgave hos dig, kontakt os da helt uforpligtende.

Autoriseret VVS og smedevirksomhed

OPS Gruppen A/S er en autoriseret VVS- og smedevirksomhed. Vi udfører opgaver i hele Nordjylland og har fire afdelinger fordelt i hele Vendsyssel herunder Frederikshavn, Skagen, Hjørring og på Læsø. OPS (Oscar Petersen & Søn) Gruppen er en familieejet virksomhed med lokale rødder der fører tilbage til 1937.

VVS

Vi udfører alle typer VVS opgaver for både private og erhverv. Hos os er ingen opgave for lille og service samt kvalitet er i højsædet.

Læs mere

Stål- og Smedearbejde

Vi er ISO Certificerede og bruger CE-Mærket stål, hvilket sikrer dig kvalitet i enhver stål- og smedeopgave.

Læs mere

Blik

Vi udfører alle former for blikarbejde. Tagrender, tagnedløb, falsede tage, inddækninger mm. Alt udført med stort punklighed og præcision. 

Læs mere

Varmepumpe

Overvejer du at skifte til varmepumpe i din bolig? En ny tilskudsordning er netop trådt i kraft der sikrer dig et tilskud på mellem 22.000kr – 37.000 kr.

Læs mere

Energioptimering

Nutidens byggeri har stort fokus på energioptimering og energirenovering af eksisterende byggeri, da der ofte er både en miljømæssig- men også en økonomisk gevinst.

Læs mere

Ventilationssystem

Vi installerer, reparerer og servicerer ventilationsanlæg og har stor fokus på god luftkvalitet, og samtidigt at sikre en optimal drift.

Læs mere

Vi samler på glade kunder i hele Nordjylland

Skal vi hjælpe dig?

Du kan tage kontakt til os direkte eller udfylde formularen og så kontakter vi dig – så finder vi sammen en løsning der passer dig.

Vi dækker i hele Nordjylland

Skal vi hjælpe dig?