VVS

Hos OPS har VVS i mange årtier været en central del af virksomhedens fagområder og vi løser i dag alle typer af vand, varme og sanitetsopgaver for både private, offentlige og erhverv. Vi er autoriserede VVS-installatører og kan derfor assisterer i alle opgaver vedrørende vandinstallationer, varmeanlæg og sanitet

Vandinstallationer omfatter alle vandledninger der forbindes fra din vandmåler og frem til tappestedet ved blandingsbatteriet eller håndvasken. Et velfungerende vandsystem minimerer risikoen for vandskader og sikre optimal drift af dit hjem. Vi installere, vedligeholder og reparere vandinstallationer i hjemmet. 

Varmeanlæg omfatter radiatorer og gulvvarme og hos OPS er vi certificerede energivejledere, hvilket gør os kompetente til at vurdere, hvilket varmeanlæg der passer bedst til dit hjem. Vi arbejder både med vedvarende energianlæg, såvel som mere traditionelle energikilder, herunder fjernevarme og naturgas og kan derfor vejlede og rådgive omkring det rigtige varmeanlæg. Vi dimensionerer, installerer og servicere varmeanlæg til din tilfredshed.

Sanitet er blandingsbatterier, brusehoveder, håndvaske og gulvafløb og vores grossister leverer en lang række sanitetsprodukter fra kendte mærker som Grohe, Børma, Ifö, Vola m.v. Vi står for indkøb af disse samt installation, vedligehold og reparation sådan at du trygt kan bruge din sanitetsprodukter. 

Står du og overvejer at udskifte radiatorer, toilet eller andet, er vi klar til at hjælpe dig. Under referencer finder du opgaver vi tidligere har løst for andre som kan agere inspiration for dig.

 

Ring til en af vores lokale afdelinger eller udfyld formularen under fanen kontakt, så giver vi et uforpligtende tilbud til dig.