Varmepumper

Du kan få tilskud ved skift til varmepumpe

Overvejer du at skifte til varmepumpe i din bolig? En ny tilskudsordning er netop trådt i kraft der sikrer dig et tilskud på mellem 22.000kr - 37.000kr ved at skifte dit nuværende energiforsyningsanlæg ud til en  varmepumpe. Tilskuddet gælder hvis din bolig opfylder følgende kriterier er du tilskudsberettiget ved installation af varmepumpe:

  • Ved udskiftning af oliefyr, gasfyr, biomassefyr eller elvarme. 

  • Installation i en helårsbolig.

  • Varmepumpen er energimærket A++ eller A+++ og eldreven.

  • Varmepumpen forsyner et vandbårent-varmeanlæg (radiatorer, gulvvarme m.v.) og det varme brugsvand.

  • Installeres af en VE-godkendt virksomhed.

Tilskuddets størrelse

Størrelsen af tilskuddet afhænger af din boligstørrelse, samt energimærkningen af den varmepumpe du får installeret. Er dit hus eksempelvis 120 kvadratmeter kan du få 24.000kr eller 28.000kr afhængig af om varmepumpen har energimærke A++ eller A+++. 

Tilskudssøgning

For at få tilskud til din nye varmepumpe skal dette søges via SparEnergi.dk. Det er vigtigt at der er givet tilsagn om tilskud inden installation/montering af varmepumpe, da dette ikke kan gøres efterfølgende. Vi yder gerne hjælp i processen om tilskudssøgning.

I OPS Gruppen har vi mange års erfaring med installation og servicering af varmepumper. Vi er en af få virksomheder i Nordjylland der er VE-godkendte og dermed godkendte til at installere mange typer af luft-vand varmepumper. Ønsker du et uforpligtende tilbud på en varmepumpe er du velkommen til at kontakte os på 96 20 20 10 eller via vores kontaktformular.