Stål- og smedearbejde

OPS (Oscar Petersen & Søn) startede oprindeligt som landbrugssmedje i 1937 og har holdt fast i fagområdet lige siden. I dag udfører vi alle typer af stål- og smedeopgaver for såvel store som små kunder. Vi har i samarbejde med arkitekt- og ingeniørfirmaer produceret speciallavede løsninger som eksempelvis trapper, skilte og altaner, men udfører også grovere opgaver som bygningsstål, bærende konstruktioner og altaner. 

Hos OPS Gruppen er vi certificerede i henhold til DS/EN 1090-1 til EXC2, hvilket sikrer at du får en smed, med gyldige certifikater og korrekt uddannelse og CE-mærket stål der sikrer bæreevne og udførelse i henhold til den dansk/europæiske standard.

OPS Gruppens stål- og smedeværksted er tilknyttet hovedkontoret på H. C. Ørsteds Vej 16 i Frederikshavn, men udfører opgaver i hele Nordjylland og Vendsyssel. Både i Aalborg, Skagen, Frederikshavn, Hjørring, Læsø, Brønderslev og Sæby. Vi har også udført opgaver i Midtjylland, på Sjælland og i hovedstadsområdet. 

I vores referencesektion finder du nogle af de projekter vores smede- og stålafdeling igennem årenes løb har hjulpet vores kunder med og som måske kan inspirere dig. 

 

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en smedeopgave er du velkommen til at benytte vores kontaktformular eller kontakte os på telefon 96 20 20 10. Vi er indstillede på et tæt samarbejde i processen med at løse netop din opgave.