​Varmepumper til rumopvarmning af huse

Hos Oscar Petersen og Søn A/S har vi stor erfaring med varmepumper. En varmepumpe er et omvendt køleskab, og derfor er det også en kølemontør, som skal foretage installation og vedligeholdelse af din varmepumpe. Vi installerer og servicerer varmepumpeanlæg i hele Vendsyssel.

Få en effektiv, billig og miljøvenlig varme med varmepumper

Varmepumper sikrer en effektiv, billig og miljøvenlig varme, fordi man populært sagt udnytter den energi, der er i luften eller i jorden til at opvarme boligen og brugsvandet. Der er primært tre typer af varmepumper, som du kan vælge imellem.

Der er jord-til-vand-varmepumper, der mere populært kaldes for jordvarme; og luft-til-vand-varmepumper, som er et alternativ til jordvarme, hvis haven ikke er stor nok, eller hvis huset ikke er velisoleret. 

​​Der findes også luft-til-luft-varmepumper, men de kan ikke kobles til centralvarmeanlægget.

Vi er et stolt familiefirma, som har rødder tilbage til 1937, og vi har især fokus på den lokale ånd, den høje service og den gode kvalitet i alt vores arbejde som kølemontør og energivejleder.

​KONTAKT OS FOR AT FÅ ET TILBUD PÅ MILJØVENLIG VARME

Vi har både energivejledere og autoriserede kølemontører, der kan varetage alle opgaver, og som din lokale samarbejdspartner er vi altid tæt på, hvis uheldet skulle være ude. Kontakt gerne os hos Oscar Petersen & Søn, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på varmepumper. Du kan ringe til os på telefon 96 20 20 10. Du kan også benytte vores kontaktformular.

​OPS Gruppen

Din lokale VVS-, blikkenslager- og smedevirksomhed. Med lokale afdelinger i Frederikshavn, Hjørring, Skagen, Ålbæk og på Læsø, er vi parate i lokalområdet.

Vi klarer opgaverne lokalt, og er der mere komplekse krav, trækker vi på de ekspertiser, vi har forskellige steder i gruppen.

Se mere om de lokale afdelinger her

​Vi er medlem af:

Find os på Facebook​​

​PÅ VORES FACEBOOK, KAN DU SE DE SENESTE ​Nyheder og BILLEDER  FRA VORES HVERDAG.

​​OPS FREDERIKSHAVN

H.C. Ørstedsvej 16

9900 Frederikshavn

Telefon: ​96 20 20 10

vvs@ops.dk 

​OPS

​SKAGEN VVS

Vestkajen 2

9990 Skagen

Telefon: 96 65 80 00​

skagenvvs@ops.dk

OPS

ÅLBÆK VVS​

Industrivej 22 B

9982 Ålbæk

Telefon: 98 48 87 00​

aalbaekvvs@ops.dk 

​OPS ØENS VVS LÆSØ

​Plantagevej 22

9940 Læsø

Telefon: 98 49 91 00

oeensvvs@ops.dk

​OPS

HJØRRING VVS

Fanøvej 3D

9800 Hjørring

Telefon: 30 78 24 00

hjoerringvvs@ops.dk