Smedearbejde og stålarbejde for industri og byggeri

Hos Oscar Petersen og Søn A/S udfører vi alle former for traditionelt smede- og stålarbejde inden for industri og byggeri. Vi tilbyder også at løse specialopgaver for både store og små kunder. Vi udfører stål- og smedearbejde i og omkring Frederikshavn, Hjørring og Skagen.

Specialløsninger inden for rustfrit stål- og smedearbejde

Vi udvikler specialløsninger for arkitekter og rådgivende ingeniørfirmaer. Bagefter udfører vi det krævende stål- og smedearbejde på vores værksted, hvorpå vi monterer det færdige arbejde på byggepladsen.

Vi håndterer stål- og smedeentrepriser ved større byggeprojekter, herunder for eksempel:

  • Altaner
  • Trapper
  • Gelændere
  • Bygningsstål
  • Bærende konstruktioner
  • Andet stål- og smedearbejde

​Vi kan udføre industriinstallationer og stålarbejde i rustfrit stål, hvis der er særlige krav til holdbarhed og hygiejne. Desuden reparerer og tilpasser vi maskiner og produktionsanlæg inden for levnedsmiddel- og fiskeindustrien samt for trykkerier og lignende.

STOR ERFARING MED DESIGN, LOGOER OG SKILTE I STÅL

Vi er en oplagt samarbejdspartner for designere. Vi har stor erfaring med designopgaver i kobber, messing, jern og en række andre materialer. Vi kan med andre ord gøre dine ideer til virkelighed.

Vi har blandt andet lavet et stort logo i stål til Frederikshavn Forsyning, ligesom vi har lavet infohuse og infoskilte i cortenstål til Frederikshavn Kommune.

Du er mere end velkommen til at kontakte os hos Oscar Petersen og Søn A/S for at høre mere om stål- og smedearbejde. Vi er indstillet på et tæt samarbejde under hele processen. Du kan benytte vores kontaktformular, men du kan også ringe til os på telefon 96 20 20 10.​

​OPS Gruppen

Din lokale VVS-, blikkenslager- og smedevirksomhed. Med lokale afdelinger i Frederikshavn, Hjørring, Skagen, Ålbæk og på Læsø, er vi parate i lokalområdet.

Vi klarer opgaverne lokalt, og er der mere komplekse krav, trækker vi på de ekspertiser, vi har forskellige steder i gruppen.

Se mere om de lokale afdelinger her

​Vi er medlem af:

Find os på Facebook​​

​PÅ VORES FACEBOOK, KAN DU SE DE SENESTE ​Nyheder og BILLEDER  FRA VORES HVERDAG.

​​OPS FREDERIKSHAVN

H.C. Ørstedsvej 16

9900 Frederikshavn

Telefon: ​96 20 20 10

vvs@ops.dk 

​OPS

​SKAGEN VVS

Vestkajen 2

9990 Skagen

Telefon: 96 65 80 00​

skagenvvs@ops.dk

OPS

ÅLBÆK VVS​

Industrivej 22 B

9982 Ålbæk

Telefon: 98 48 87 00​

aalbaekvvs@ops.dk 

​OPS ØENS VVS LÆSØ

​Plantagevej 22

9940 Læsø

Telefon: 98 49 91 00

oeensvvs@ops.dk

​OPS

HJØRRING VVS

Fanøvej 3D

9800 Hjørring

Telefon: 30 78 24 00

hjoerringvvs@ops.dk