OPS ​Ålbæk VVS

I forbindelse med en konkurs hos virksomheden Ålbæk Varmesmedie, overtog OPS virksomheden og drev den videre under navnet Ålbæk VVS.

Ålbæk VVS i dag

Virksomheden har en række lokalt boende medarbejdere, der primært varetager de opgaver der er i lokal-området. Der er lager og faciliteter til aflevering af materialer, medens værkstedsopgaver foretages på virksomhedens andre værksteder i Frederikshavn og Skagen. Administration, fakturering m.m. varetages ligeledes gennem afdelingen i Skagen.

Ålbæk VVS er i dag en effektiv del af den samlede gruppe, hvor de lokale medarbejdere gerne stiller deres kompetencer til rådighed for gruppens andre afdelinger, og trækker på disse når der er behov ud over deres egne specialer. Samtidig lægges der vægt på at holde medarbejderne så meget lokalt som det overhovedet er muligt.

Kontakt Ålbæk VVS

Sidder du inde med spørgsmål til et af vores arbejdsområder, eller ønsker du at vide mere om, hvordan vi specifikt kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 98 48 87 00 eller på aalbaekvvs@ops.dk.

​OPS Gruppen

Din lokale VVS-, blikkenslager- og smedevirksomhed. Med lokale afdelinger i Frederikshavn, Hjørring, Skagen, Ålbæk og på Læsø, er vi parate i lokalområdet.

Vi klarer opgaverne lokalt, og er der mere komplekse krav, trækker vi på de ekspertiser, vi har forskellige steder i gruppen.

Se mere om de lokale afdelinger her

​Vi er medlem af:

Find os på Facebook​​

​PÅ VORES FACEBOOK, KAN DU SE DE SENESTE ​Nyheder og BILLEDER  FRA VORES HVERDAG.

​​OPS FREDERIKSHAVN

H.C. Ørstedsvej 16

9900 Frederikshavn

Telefon: ​96 20 20 10

vvs@ops.dk 

​OPS

​SKAGEN VVS

Vestkajen 2

9990 Skagen

Telefon: 96 65 80 00​

skagenvvs@ops.dk

OPS

ÅLBÆK VVS​

Industrivej 22 B

9982 Ålbæk

Telefon: 98 48 87 00​

aalbaekvvs@ops.dk 

​OPS ØENS VVS LÆSØ

​Plantagevej 22

9940 Læsø

Telefon: 98 49 91 00

oeensvvs@ops.dk

​OPS

HJØRRING VVS

Fanøvej 3D

9800 Hjørring

Telefon: 30 78 24 00

hjoerringvvs@ops.dk