Om OPS Øens VVS Læsø

Afdelingen på Læsø – Øens VVS er den mindste afdeling, men en væsentlig brik i gruppens samlede aktiviteter.

Virksomheden blev etableret i 1948 af Holger Hansen. Senere blev den overtaget af Carl Klitgaard som er udlært i virksomheden sammen med sin bror, Kent, under navnet Brdr. Klitgaard Larsen. I 2002 overtog OPS virksomheden, og navnet blev herefter ændret til Øens VVS.

 

Øens VVS tilbyder professionelle og sikre løsninger inden for VVS-, smede- og blikarbejde på Læsø med engagerede lokale medarbejdere, og trækker på ekspertiser fra ”fastlandet”. Øens VVS arbejder som den eneste afdeling i firmaet også med kloakinstallationer og laver sådanne løsninger på hele Læsø. Øens VVS er en yderst erfaren virksomhed, som siden 1948 har sat sit præg på en lang række byggerier på Læsø. Ud fra OPS’ værdier om kvalitet, effektivitet og grundighed udfører vi et væld af løsninger for private såvel som erhverv.

Øens VVS arbejder i dag som en selvstændig enhed, med daglig leder Peter Møller Sørensen og nogle engagerede medarbejdere, der klarer langt størstedelen af de opgaver der er på øen. Når der er behov for specielle kompetencer, hentes disse medarbejdere fra virksomhedens øvrige afdelinger på ”fastlandet”. Øens VVS Læsø har sit daglige udgangspunkt på Plantagevej 22 i Vesterø på Læsø.

 

Vi lægger vægt på at give vores kunder på Læsø samme gode og håndværksmæssige betjening, som vi tilbyder vores andre kunder med vores lokale tilstedeværelse. OPS Øens VVS har overtaget aktiviteterne i Læsø Oliefyr- & Motorservice og vil fremadrettet stå tilrådighed for og servicere kunder tilknyttet Læsø Oliefyr- & Motorservice. 

 

Ved eventuelle spørgsmål kontakt os gerne på nedenstående telefonnummer eller mail, eller benytte dig af vores kontaktformular, som du finder her

OPS Øens VVS Læsø

Plantagevej 22, 9940 Læsø

Mail: oeensvvs@ops.dk

Tlf: 9849 9100