Historie

OPS (Oscar Petersen & Søn) Gruppen A/S er en familieejet VVS- og smedevirksomhed med rødder der går to generationer tilbage. I 1937 blev virksomheden etableret af smedemester Christian Oscar Petersen. Oprindeligt fungerede virksomheden som landbrugssmedje med malkemaskiner som speciale, men da Bent Petersen, søn af Christian Oscar, overtog virksomheden i 1957, udviklede Oscar Petersen & Søn sig til at være et VVS- og smedefirma med opgaver for både private og mindre virksomheder. I 1990 havde virksomheden 8 ansatte og kontor på Ellehammervej i Frederikshavn og driften blev da overtaget af Lars Petersen, søn af Bent. I dag har afdelingen i Frederikshavn til huse på H. C. Ørstedsvej 16 og totalt set beskæftiger OPS Gruppen mellem 40 - 50 ansatte fordelt på de fire lokationer.  

I 2002 overtog OPS virksomheden Øens VVS på Læsø. Virksomheden blev etableret i 1948 af Holger Hansen og senere overtaget af Carl Klitgaard og hans bror Kent, der begge er udlært i virksomheden. Afdelingen ledes i dag af Peter Møller Sørensen der størstedelen af sit liv har boet på Læsø og han klarer sammen med nogle engagerede medarbejdere langt størstedelen af de VVS-, kloak- og blikopgaver der er på øen. Øens VVS Læsø har sit værksted på Plantagevej 22 i Vesterø på Læsø. OPS har sidenhen overtaget aktiviteterne i Læsø Oliefyr- og Motorservice og står til rådighed for at servicere kunder tilknyttet virksomheden.

I 2004 overtog OPS virksomheden Skagen VVS. Skagen VVS blev stiftet af Arne Holm i 1972, der sammen med sin kone drev virksomheden i 32 år, hvorefter Arme Holm gik på pension. Afdelingen ledes i dag af Robert Kristensen der er uddannet VVS'er og selv bor i Skagen. Staben tæller udover Robert, en sekretær og 5-10 blikkenslagere og VVS'ere. En del af OPS gruppen specielle kompetencer er tilknyttet afdelingen i Skagen herunder Plastrørs-svejsning og køleservice. Afdelingen i Skagen har base på adressen Vestkajen 2 i Skagen. 

 

OPS opkøbte i 2010 konkursboet efter virksomheden Ålbæk Varmesmedie, der efterfølgende er drevet videre under navnet Ålbæk VVS, men med nogle af de samme medarbejdere. I dag er afdelingerne i Ålbæk og Skagen blevet samlet til en base i Skagen, men med de samme lokale medarbejdere fra Ålbæk til at varetage opgaver i byen. Der er lagerfaciliteter samt varelevering på adressen Industrivej 22B i Ålbæk, men værksted, kontor m.v. sker fra afdelingen i Skagen. 

I 2016 overtog OPS virksomheden Jens Jørgen Jørgensen i Hjørring. Jens Jørgen Jørgensen var etableret af manden ved samme navn. Da Jens Jørgen Jørgensen ønskede at gå på pension overtog OPS aktiviteterne og drev firmaet videre under navnet OPS Hjørring VVS. Afdelingen i Hjørring drives i dag af Kim Vangsted, der er bosat i Hjørring-området. 

Tekniq Garanti Logo.png
Tekniq Kvalitet Logo.jpg
VE installatoer Logo.jpg
Koelebranchens miljoeordning logo.png
CE-ISO-EN 1090-Logo.png
  • Facebook
  • LinkedIn Social Ikon