Om OPS Frederikshavn

OPS (Oscar Petersen & Søn) Gruppen A/S er en familieejet VVS- og smedevirksomhed med rødder der går to generationer tilbage. I 1937 blev virksomheden etableret af smedemester Christian Oscar Petersen. Oprindeligt fungerede virksomheden som landbrugssmedje med malkemaskiner som speciale, men da Bent Petersen, søn af Christian Oscar, overtog virksomheden i 1957, udviklede Oscar Petersen & Søn sig til at være et VVS- og smedefirma med opgaver for både private og mindre virksomheder. I 1990 havde virksomheden 8 ansatte og kontor på Ellehammervej i Frederikshavn og driften blev da overtaget af Lars Petersen, søn af Bent.  

 
OPS Frederikshavn.jpg

I dag har afdelingen i Frederikshavn til huse på H. C. Ørstedsvej 16 og totalt set beskæftiger OPS Gruppen mellem 40 - 50 ansatte fordelt på de fire lokationer. 

Vi udfører en lang række opgaver for både private og erhverv, hvor vi især har fokus på den lokale ånd, den høje service og ikke mindst den gode kvalitet. Det er vores fornemste opgave at levere resultater, som opfylder både vores egne og kunders høje standardkrav – uanset løsning.

Ved eventuelle spørgsmål kontakt os gerne på nedenstående telefonnummer eller mail, eller benytte dig af vores kontaktformular, som du finder her

OPS Frederikshavn

H.C. Ørsteds Vej 16, 9900 Frederikshavn

Mail: vvs@ops.dk

Tlf: 9620 2010