Energioptimering

Nutidens byggeri har stort fokus på energioptimering og energirenovering af boliger, da der ofte er både en miljømæssig- men også en økonomisk gevinst ved at skifte eller optimere energikilden i eksisterende byggeri. Hos OPS er vores motto at "ren energi giver ren samvittighed". Men det betyder ikke at en ren samvittighed skal være dyr. Vi er en del af netværket "Blue Energy" der arbejder for at energioptimering skal skabe energibesparelser og gøre det til en god forretning for slutforbrugeren uanset om det er private eller i erhvervet. 

Yderligere er vi godkendte VE-installatører, hvilket gør os særligt egnede til installation, servicering og reparation af VE-anlæg der omfatter varmepumper, jordvarmeanlæg og solvarmeanlæg. Det at vi er godkendte VE-installatører er din sikkerhed for at vi har forstand på de installationer vi laver.

Vi arbejder også med mere traditionelle energikilder som naturgas og fjernvarme og tilbyder installation og udskiftning af naturgaskedler og fjernvarmevekslere. 

Overvejer du at skifte din energikilde ud til et mere bæredygtigt alternativ kan der ofte være mange penge at spare. Vi rådgiver gerne og følger op med et uforpligtende tilbud til dig. Udfyld formularen på kontaktsiden eller kontakt en af vores lokale afdelinger.