Energioptimering

Nutidens byggeri har stort fokus på energioptimering og energirenovering af eksisterende byggeri, da der ofte er både en miljømæssig- men også en økonomisk gevinst ved at skifte eller optimere energikilde. Hos OPS er vores motto at "ren energi giver ren samvittighed".

I OPS Gruppen installerer, reparerer og servicerer vi en række forskellige energikilder både vedvarende herunder varmepumper, solvarme og jordvarme, men også mere traditionelle energikilder som naturgaskedler og fjernvarmesystemer.

 

I OPS Gruppen er vi en del af netværket "Blue Energy" der arbejder for at energioptimering skal skabe energibesparelser helt fra kraftværk til slutforbruger og samtidig gøre det til en god forretning uanset om det er for private eller i erhvervet. 

Yderligere er vi i OPS Gruppen godkendte VE-installatører, som én af få i Nordjylland, hvilket gør at vi er godkendte til installation, servicering og reparation af VE-anlæg. VE-anlæg omfatter varmepumper, jordvarmeanlæg og solvarmeanlæg. Det, at vi er godkendte VE-installatører, er din sikkerhed for at vi har forstand på vedvarende energianlæg.

Vi har ligeledes stor erfaring med mere traditionelle energikilder som naturgas og fjernvarme og tilbyder installation, udskiftning og reparation af naturgaskedler og fjernvarmevekslere. 

Hvis du er boligejer eller ejer af en større bygning og ønsker at spare på energiforbruget er vi i OPS Gruppen din lokale og kompetente håndværker og certificerede Energivejleder. Energivejlederen er en specialist i udførelse af installationstekniske energirenoveringer og sikrer at du opnår størst mulig besparelse, ved at udføre den rigtige energioptimering af din ejendom.

 

Vi udfører service, installation og reparation på ovennævnte anlæg i hele Nordjylland, dog primært i Vendsyssel (Frederikshavn, Hjørring, Skagen, Ålbæk, Læsø, Brønderslev og Sæby). Større projekter varetages i hele Nordjylland  og i nogle tilfælde også i Midtjylland, Sjælland og i hovedstadsområdet.

Overvejer du at skifte din energikilde ud til et mere bæredygtigt alternativ kan der ofte være mange penge at spare. Vi rådgiver gerne og følger op med et uforpligtende tilbud til dig. Udfyld formularen på kontaktsiden eller kontakt en af vores lokale afdelinger. 

 
Tekniq Garanti Logo.png
Tekniq Kvalitet Logo.jpg
VE installatoer Logo.jpg
Koelebranchens miljoeordning logo.png
CE-ISO-EN 1090-Logo.png
  • Facebook
  • LinkedIn Social Ikon