Naturgas, gaskedler og energioptimering

​Hos OPS udfører vi alt inden for naturgas. Vi er med andre ord gasmester, og derved er vi autoriseret til at arbejde med naturgas og gaskedler, men vi er også energivejleder. Derudover er vi partner i HMN's Naturgasserviceordning.

Vi er et familiefirma, som har stolte rødder tilbage til 1937, og i dag arbejder vi blandt andet med naturgas i hele Frederikshavn Kommune.

Levering, installering og udskiftning af naturgas

Vi tilbyder energioptimering af naturgasinstallationer, ligesom vi leverer, installerer, udskifter, vedligeholder og reparerer gaskedler til naturgas. Vi tilbyder i det hele taget alt inden for varmeanlæg, herunder blandt andet ​naturgas​, varmepumper, solvarme og andre former for miljøvenlig energi.

FÅ EN FAST SERVICEAFTALE PÅ DIN INSTALLATION

​Vi kan tilbyde en fast serviceaftale på din naturgasinstallation, således at du kan sikre dig, at dit gasfyr altid er trimmet bedst muligt.

​Derved får du mest ud af den gas, som du bruger, samtidig med du får den bedst mulige driftssikkerhed. Vi holder endvidere øje med, hvornår det kan betale sig at skifte anlægget, men du tager naturligvis selv stilling til, om du ønsker en udskiftning.


Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan lave en beregning af, hvorledes det vil se ud, hvis du skifter til et nyt anlæg. Og vores lokale montører er altid i nærheden, hvis uheldet skulle være ude. Du kan ringe til os hos Oscar Petersen & Søn på telefon 96 20 20 10, men du kan også skrive til os via vores kontaktformular.

​OPS Gruppen

Din lokale VVS-, blikkenslager- og smedevirksomhed. Med lokale afdelinger i Frederikshavn, Hjørring, Skagen, Ålbæk og på Læsø, er vi parate i lokalområdet.

Vi klarer opgaverne lokalt, og er der mere komplekse krav, trækker vi på de ekspertiser, vi har forskellige steder i gruppen.

Se mere om de lokale afdelinger her

​Vi er medlem af:

Find os på Facebook​​

​PÅ VORES FACEBOOK, KAN DU SE DE SENESTE ​Nyheder og BILLEDER  FRA VORES HVERDAG.

​​OPS FREDERIKSHAVN

H.C. Ørstedsvej 16

9900 Frederikshavn

Telefon: ​96 20 20 10

vvs@ops.dk 

​OPS

​SKAGEN VVS

Vestkajen 2

9990 Skagen

Telefon: 96 65 80 00​

skagenvvs@ops.dk

OPS

ÅLBÆK VVS​

Industrivej 22 B

9982 Ålbæk

Telefon: 98 48 87 00​

aalbaekvvs@ops.dk 

​OPS ØENS VVS LÆSØ

​Plantagevej 22

9940 Læsø

Telefon: 98 49 91 00

oeensvvs@ops.dk

​OPS

HJØRRING VVS

Fanøvej 3D

9800 Hjørring

Telefon: 30 78 24 00

hjoerringvvs@ops.dk