Blikarbejde

Hos OPS har vi altid sat en ære i godt håndværk og her er blikkenslagerarbejdet i centrum. For at mestre blikkenslagerfaget kræver det medarbejdere med stor punktlighed og præcision. Hos OPS har vi derfor blikkenslagere der udelukkende beskæftiger sig med blikarbejde. Det sikrer at vi kan opretholde en høj kvalitet til vores kunders tilfredshed.

 

Vi har stor erfaring og kan løse alle opgaver, store som små, som blikkenslager. Vi arbejder hovedsageligt i materialer som zink og kobber, men løser opgaverne uanset materialevalg. Typiske blikkenslageropgaver i hjemmet kunne være:

  • Skotrender, sålbænke og løskanter

  • Specialinddækninger på tårne og spir

  • Falsede tage på huse, kviste og facader

  • Arkitekttagrender, tagnedløb og inddækninger

På vores lokale værksteder i Skagen, Hjørring, Frederikshavn og på Læsø har vi blikkenslagerværksteder, hvor vi klargøre elementer før montering. Her løser vi også specialopgaver til individuelle behov. På vores referenceside kan du se nogle af de blikopgaver vi igennem årene har løst.

 

Ønsker du et uforpligtende tilbud på nybyggeri, renovering eller reparation du velkommen til at kontakte os på mail vvs@ops.dk eller telefon 96 20 20 10