Blikarbejde

Hos OPS har vi altid sat en ære i godt håndværk og her er blikkenslagerarbejdet i centrum. For at mestre blikkenslagerfaget kræver det medarbejdere med stor punktlighed og præcision. Hos OPS har vi derfor  blikkenslagere der udelukkende beskæftiger sig med blikarbejde. Det sikrer at vi kan opretholde en høj kvalitet til vores kunders tilfredshed.

 

Vi har stor erfaring og kan løse alle opgaver, store som små, indenfor blikkenslagerfaget. Vi arbejder hovedsageligt i materialer som zink og kobber, men løser opgaverne uanset materialevalg. Typiske blikkenslageropgaver i hjemmet kunne være:

  • Skotrender, sålbænke og løskanter

  • Specialinddækninger på tårne og spir

  • Falsede zink-/kobbertage på huse, kviste og facader

  • Arkitekttagrender, tagnedløb og inddækninger

På vores lokale værksteder i Skagen, Hjørring, Frederikshavn og på Læsø har vi professionelle blikkenslagerværksteder, hvor vi klargøre elementer før montering. Her løser vi også specialopgaver til individuelle behov. Vi er vant til at arbejde sammen med arkitekter for at sikre at blikarbejdets funktionalitet og holdbarhed er i overensstemmelse med det arkitektoniske og æstetiske udtryk. Under vores blikreferencer kan du se nogle af de blikopgaver vi igennem årene har løst for private, erhverv og det offentlige.

Vores blikkenslagere udfører opgaver i hele Nordjylland - alt fra Aalborg til Skagen, bl.a. Frederikshavn, Hjørring, Læsø, Brønderslev, Hirtshals, Ålbæk, Sæby og Lønstrup. Vi har gennem vores mange år desuden også løst specialopgaver i hovedstadsområdet, Midtjylland og på Sjælland.

Overvejer du inddækninger, tag eller tagrender og nedløb i zink/kobber eller ønsker du bare et uforpligtende tilbud på nybyggeri, renovering eller reparation, så er du velkommen til at kontakte os på mail: vvs@ops.dk eller telefon: 96 20 20 10. Du kan også bruge vores kontakt formular ved at klikke her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 
Tekniq Garanti Logo.png
Tekniq Kvalitet Logo.jpg
VE installatoer Logo.jpg
Koelebranchens miljoeordning logo.png
CE-ISO-EN 1090-Logo.png
  • Facebook
  • LinkedIn Social Ikon