Skagen VVS

Gruppens lokale afdeling i Skagen er kendt under navnet Skagen VVS. Afdelingen står bag en lang række løsninger i Skagen og omegn vedrørende smede-, VVS- og blikkenslageropgaver for både privat og erhverv.

Virksomhedens historie

Skagen VVS blev startet af Arne Holm i 1972. Sammen med sin kone, Jytte, drev han virksomheden i hele 32 år. I 2004 blev virksomheden solgt til OPS, hvilket skete i forbindelse med at Arne Holm gik på efterløn.

Teamet i Skagen

Teamet i Skagen drives af en daglig leder samt en engageret medarbejderskare på 10 personer. Flere af OPS-gruppens special kompetencer er hjemhørende i Skagen VVS, herunder blandt andet plastrørs-svejsning, køleservice og ventilation.

Kontakt Skagen VVS

For yderligere information om Skagen VVS og de arbejdsområder vi varetager, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 96 65 80 00.​

​OPS Gruppen

Din lokale VVS-, blikkenslager- og smedevirksomhed. Med lokale afdelinger i Frederikshavn Skagen, Ålbæk og på Læsø, er vi parate i lokalområdet.

Vi klarer opgaverne lokalt, og er der mere komplekse krav, trækker vi på de ekspertiser vi har forskellige steder i gruppen.

Se mere om de lokale afdelinger her

​Vi er medlem af:

​OPS

Telefon: ​96 20 20 10

​SKAGEN VVS

Telefon: 96 65 80 00

ÅLBÆK VVS

Telefon: 98 48 87 00​

ØENS VVS LÆSØ

​Telefon: 98 49 91 00